Na Univerzitetu „Džon Nezbit”, učesnici 18. kongresa Međunarodne federacije za izučavanje Latinske Amerike i Kariba (FIEALC) prisustvovali su 27. jula 2017. godine, posle celodnevne rasprave po sekcijama, svečanosti proglašenja najkvalitetnijeg i najuspešnijeg rada i izlaganja doktoranada na Kongresu.

Komisija u sastavu prof. dr Efthimia Pandis Pavlakis, Nacionalni univerzitet Grčke (Atina), prof. dr Juaan Carlos Radovich, Univerzitet iz Buenos Airesa (Argentina) i prof. dr Slobodan S. Pajović, Univerzitet „Džon Nezbit” iz Beograda, dodelili su ovo značajno međunarodno priznanje magistru Dragici Luković – Jablanović za rad i izlaganje na temu „The Jesuits and Christianization in Latin America until 1767”.

Dragica Luković – Jablanović doktorantkinja je Geoekonomskog fakulteta našeg univerziteta.

U prelepom holu Univerziteta „Džon Nezbit” i nakon ceremonije uručenja nagrade u novčanom iznosu (500 evra), učesnicima kongresa priređen je koktel i koncert tradicionalnih folklornih igara i pesama iz Republike Srbije, koje su toplo pozdravljene gromoglasnim aplauzima Latinoamerikanaca i gostiju iz kulturnog i javnog života Beograda i Srbije.

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: